Dnes si budeme užívať vajíčkové radovánky - aby som to spresnila, máme niekoľko trikov, ktoré vám pomôžu stať sa odborníkom na vajíčka. Ako rozoznáte vajíčko varené od surového, povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová.
Aj mrazenie je jednou z možností, ako si odložiť kúsok leta na zimu. Dnes si so zberateľkou domácich receptov Miriam Štolfovou povieme základné pravidlá mrazenia drobného ovocia.
Dnes začíname s bylinkovou sériou. Je niekoľko základných kúskov, ktoré by mali byť v každej záhradke. Prečo je dobré mať vysadený nechtík lekársky, povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová.
Leto je stvorené aj na to, aby sme si mohli večer posedieť na balkóne, terase alebo pred chalupou. Aby nás pri tom neotravovali všakovaké lietajúce potvorky, vyrobíme si vlastný odpudzovač hmyzu. Je to pekné ako dekorácia a dobre nám to poslúži. Čo všetko potrebujeme, povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová:
Na vlastnú jarnú zeleninu je priskoro, vitamíny nám po zime chýbajú, tak to napravíme veľkou vitamínovou bombou, akou sú klíčky. Prečo by sme im mali venovať trochu pozornosti, povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová:
Mať pekné ruky a nechty je výborná vec. Pokiaľ máte v pláne navštíviť manikúru, alebo si ju viete urobiť sami, máme pre vás na doplnenie ešte niekoľko príjemných tipov. Zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová:
Niekedy sa stane, že sa spotíme a potom je naše obľúbené tričko tým potom už zatuchnuté, aj keď ho poriadne vyperieme. Poradí nám zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová: